středa 8. července 2015

Ledové kostky Ricoré / Ice cubes Ricoré

V minulém týdnu se mi do rukou dostal balíček od společnosti Nestlé s produkty Caro, konkrétně s novinkou Caro RicoréCaro Ricoré je kávovinový nápoj s novou bezlepkovou recepturou, která obsahuje 60% kvalitní pražené rozpustné kávy a 40% rozpustné čekanky a žádný lepek. Takže jestli jste jste si zasteskly že obilné nápoje nejsou pro Vás (protože jste celiaci, nebo se zkrátka lepku snažíte vyhnout v rámci různých diet) určitě tuto novinku vyzkoušejte. Pokud se však snažíte vyhnout kávě jako takové, určitě najdete svého favorita i mezi dalšími Caro produkty, např. Caro Original a Caro Active, ty Vám představím v následujících dnech :-)


 
 Dnes Vás nebudu dlouho zdržovat a představím Vám spíše nežli recept, tip na letní osvěžení, který je velice jednoduchý na přípravu, ale zajímavý na servírování a jeho chuti podlehnete velice rychle.

Na 30 ledových kostek budeme potřebovat:
9 kávových lžiček Caro Ricoré
400 ml horké vody
mléko, či jiný rostlinnou alternativu

Postup:
Devět kávových lžiček Caro Ricoré zalijeme 400 ml horké vody, necháme chvíli chladnout. Poté přelijeme do nádoby na led a dáme do mrazáku pořádně zmrznout. Až Vás přepadne chuť stačí do sklenice nalít 150 - 200 ml mléka (podle toho jak silný nápoj máte rádi) a přidat přibližně 5 ledových kostek Ricoré. Mléko se postupně bude zbarvovat vlivem rozpouštění ledových kostek Ricoré. Můžete si tak připravit zajímavé pohoštění nejen pro sebe, ale i pro návštěvu, které můžete mít stále při ruce :-)

Tak na zdraví! :-)

V.














Žádné komentáře:

Okomentovat